Targu Ocna Elvetia transport persoane

Transport persoane Targu Ocna Elvetia si Elvetia Targu Ocna la adresa

Plecarile pt cursa Targu Ocna Elvetia sunt de la Gara
AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Targu Ocna Elvetia / Elvetia Targu Ocna ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de ,Marti, Joi si Vineri cu retur Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Targu Ocna Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje

 

Transport persoane Targu Ocna Elvetia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Targu Ocna Elvetia si retur sunt incluse 50 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Targu Ocna Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

.

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Targu Ocna Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Bern – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Rezervari