Tecuci Elvetia transport persoane

Transport persoane Tecuci Elvetia si Elvetia Tecuci

Plecarile pt cursa Tecuci Elvetia sunt de la Hotel Turist

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Tecuci Elvetia / Elvetia Tecuci ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de ,Marti, Joi si Vineri cu retur   Duminica.   Autocarele si microbuzele pt transport persoane Tecuci Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.  Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Tecuci Elvetia

 

Curse autocar Tecuci Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului  .In pretul biletului pt transport persoane Tecuci Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Curse microbuz Tecuci Elvetia

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Tecuci Elvetia la cele mai mici preturi, Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.  Serviciile de transport persoane  Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Plecari din Tecuci spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna..

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

PLECARI spre Elvetia din–Tecuci

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug –

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Plecare catre orasele……Numai Joi

AarauLuzernZug
BadenLyssZurich
BaselOlten 
Bern Solothurn 
Biel/BienneSpiez 
 BulleSt. Gallen 
BurgdorfThun 
FribourgUster 
KonstanzVevey 
LausanneWil 
LiestalWinterthur

 

Rezervari