Tulghes Elvetia transport persoane

Transport persoane  Tulghes Elvetia si Elvetia Tulghes la adresa 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Tulghes Elvetia / Elvetia Tulghes ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de marti,joi,vineri cu retur   Joi si Duminica.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Plecarile pt cursa Tulghes Elvetia sunt de la Statie    15:00.Preluarile de persoane din Elvetia pentru Tulghes se fac de la adresa.

Tulghes Elvetia transport persoane

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Tulghes Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Tulghes Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Elvetia este o republică federală si o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. .

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

SOSIRI SI PLECARI – Tulghes Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Bern – Freiburg – Lausanne – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

 

Rezervari