Turda Elvetia transport persoane

Transport perrsoane Turda Elvetia si Elvetia Turda

 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Turda Elvetia / Elvetia Turda ,calatoriti rapid .Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

transport persoane turda elvetia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Turda Elvetia 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii  despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Turda Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

SOSIRI SI PLECARI – Turda Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Bern –– Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

 

Elvetia  este o republică federală si o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

 

 

Rezervari