Vaslui Elvetia transport persoane

Transport persoane Vaslui Elvetia si Elvetia Vaslui

Transport persoane Vaslui Elvetia

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Vaslui Elvetia / Elvetia Vaslui ,calatoriti rapid  in zilele de Marti,Joi si Vineri cu retur   Duminica..

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Vaslui Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 

.Curse autocar Vaslui Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.  In pretul biletului pt transport persoane Vaslui Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa pentru Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

Plecari din Vaslui spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.  Serviciile de transport persoane Vaslui Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente competente.

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

PLECARI spre Elvetia din– Vaslui

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Elvetia  este o republică federală, este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

Plecare catre orasele……Numai Joi

AarauLuzernZug
BadenLyssZurich
BaselOlten 
Bern Solothurn 
Biel/BienneSpiez 
 BulleSt. Gallen 
BurgdorfThun 
FribourgUster 
KonstanzVevey 
LausanneWil 
LiestalWinterthur