Sibiu Franta transport persoane la adresa

Sibiu Franta   si retur la adresa zilnic

Plecari catre :Strasbourg,Paris,Metz,Reims,Nancy-zilnic tur-retur.

Dijon,Lyon,Bordeaux,Marseilles,-Marti-cu retur joi.

Nantes,RennensJoi-cu retur Duminica

Alex EuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Sibiu Franta / Sibiu Franta ,calatoriti rapid si la adresa .

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Sibiu Franta sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Sibiu Franta si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Transport persoane Sibiu Franta

Transport persoane Sibiu Franta

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Sibiu Franta

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Sibiu Franta si retur sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Sibiu Franta la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Sibiu Franta se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 www.alexeurotour.ro

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare zi

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Franta la cele mai mici preturi

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane,cu plecari saptamanale.

 SOSIRI SI PLECARI –Sibiu Franta

Paris-Lille-Mulhouse-Strasbourg-Metz-Reims–Nancy-Orleans-Montpellier-Nimes

Lyon-Dijon-Bordeaux-Marseille-Nantes-Rennes-Angers-Troyes-Perpignan-Rochefort

Rezervari