Romania Germania transport persoane la adresa

Romania Germania transport persoane la adresa zilnic

Plecari zilnice Germania

Alexeurotour va ofera servicii de transport persoane la nivel international. Oferim curse regulate cu plecari in fiecare zi. Va punem la dispozitie masini echipate cu cele mai bune dotari. Dispunem de soferi profesionisti,cu experienta in ceea ce priveste transportul de persoane.

Romania Germania transport persoane

 

Transport cu autocarul Romania Germania tur retur

Planificati o excursie in Germania? Doriti sa calatoriti cu prietenii sau familia? Mergeti la un loc de munca sau pur si simplu doriti sa va intoarceti la familie?  Va oferim servicii profesioniste de transport persoane Romania – Germania ieftine direct la destinatia dvs.

Transport cu autocarul Germania

Pe aceasta ruta pot circula si persoane care au ca destinatie Slovacia si Cehia. In Slovacia, exista statie inclusa in graficul traseului in Bratislava, iar in Cehia, in orasele Brno si Praga.

Plecari spre Germania din Romania in fiecare zi

. Germania este una dintre marile puteri economice din Europa. Astfel, piata locurilor de munca vine cu oferte atragatoare. Din acest motiv foarte multi romani aleg sa munceasca in Germania.  Gasesti un loc de munca bine platit, intr-un timp scurt, si ai transport oricand la dispozitie. Noi iti asiguram transportul la costuri avantajoase.

 

Transport Germania – Romania

Firma de transport , pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Germania, curse regulate cu plecare din Romania in fiecare zi.

Bilete microbuz Germania

transportul persoanelor  catre Germania se realizeaza la adresa dorita. Va oferim posiblitatea de a transporta bagaje de pana la 40 de kg plus un bagaj de mana in mod GRATUIT.

Transport persoane Germania cu autocar

, Germania reprezinta si o atractie turistica foarte atragatoare. Poti avea o vacanta de neuitat, vizitand cele mai frumoase peisaje de pe teritoriul acestei tari, si traind noi experiente.

Plecari Romania -Germania

Curse microbuz Romania Germania

Romania Germania transport persoane.zilnic la adresa,. Germania este o tara dens populata, aflata intr-o zona centrala a Europei,  fiind astfel un mediu atractiv atat pentru locuri de munca cat si pentru turism. Germania este o destinatie care are foarte multe de oferit, incepand cu marea din nord, cu muntii din sud si cu variatiile de orase dintre acestea.

REZERVARI BILETE AUTOCAR ROMANIA – GERMANIA

Va stam la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Romania – Germania si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

Bilete autocar Germania – Romania si retur |

Mai mult decat atat, va oferim transport persoane catre Germania direct la adresa  Efectuam plecari zilnice din cele mai mari orase din tara, catre cele mai importante destinatii din Germania.

Transportam masini pe platforma din Germania.

Contactati-ne pentru plecari Romania – Germania si bilete de autocar

. Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere, vei beneficia de un pret acceptabil pentru bilet autocar si de tot confortul dorit.

Romania Germania

 

Plecari din orasele Romaniei  in fiecare zi la adresa:

 Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden -Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Pentru transportul de persoane  va aducem la cunostinta urmatoarele:

Este strict interzis transportul de produse din tutun, alcool sau bauturi alcoolice,transportul de droguri, substante chimice stupefiante, explosive sau radioactive.

.La bordul autocarelor fumatul, consumul bauturilor alcoolice si a drogurilor sunt interzise. De asemenea, accesul in autovehicule a persoanelor aflate in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor este interzis. Pasagerii sunt obligati ca la imbarcare si in statiile de coborare sa-si supravegheze personal bagajele. Nu raspundem de urmarirea bagajelor si pe cale de consecinta de lipsa acestora la destinatie.

-Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală

Pentru  detalii  ne puteti suna  sau scrie la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240