Bistrita Berlin transport persoane la adresa

Transport persoane Bistrita Berlin si retur la adresa

Transport persoane Bistrita Berlin – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Bistrita Berlin – Transportul se face in fiecare zi TUR-RETUR la adresa!

Curse rapide Bistrita Berlin direct LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Bistrita Berlin

Bilete de autocar Bistrita Berlin

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Bistrita Berlin sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Bilete de microbuz Bistrita Berlin

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 12 ani benificiaza de reducere 50 % din pretul biletului de autocar Bistrita Berlin. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Imagini pentru nouTransportam masini pe platforma din Germania.

Plecari din Bistrita Berlin si  Berlin- Bistrita in fiecare zi

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Bistrita Berlin cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Bistrita Berlin

Berlin este capitala Germaniei, fiind cel mai mare oraș al țării cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori și acoperind o suprafață de aproximativ 892 km².

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Bistrita Berlin

Plecari din Bistrita  catre Berlin cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Bistrita Berlin, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Telefon Rezervari

0762280240 / 0756833674