Botosani Dresden transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Botosani Dresden  la adresa si retur

Transport persoane Botosani Dresden – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz  – in fiecare zi tur-retur la adresa

Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Botosani Germania si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite. si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.

Curse rapide Botosani Dresden direct LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Botosani Dresden

Botosani Dresden

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Botosani Dresden sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 

Dresden Botosani transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz  din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur la adresa

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Bilet autocar Botosani Dresden

Dresda (în germană Dresden) este un oraș din Germania, capitala landului federalSaxonia

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Romania Dresden la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA,

Telefon Rezervari

0762280240/  0756833674