Braila Wiesbaden transport persoane la adresa Germania

Braila Wiesbaden transport persoane Germania la adresa si retur

Braila Wiesbaden transport persoane asigurat de AlexEuroTour la preturi excelente, conditii de siguranta, calitate si desigur confort.In pretul biletului mai aveti inclus 40 kg bagaj si alte bonusuri. .Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.
Transportul de persoane are un  maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze de ultima generatie .

 

Braila Wiesbaden transport persoane

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Braila Wiesbaden Pentru calatoria cu autocarul si microbuzul va garantam cel mai bun raport calitate-pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ)  :

⦁ Gara ora 05.00

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi  inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Braila Wiesbaden

Program autocare si microbuze Braila Wiesbaden

– plecari din Braila: zilnic

Transport persoane Wiesbaden Braila cu preluare de la domiciliu

AlexEurTour ofera servicii de transport international de persoane de o calitate maxima. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Wiesbaden Braila cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Wiesbaden persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Braila.Orasul Wiesbaden apartine stat Hessen, judet Darmstadt si districtul Wiesbaden

Program autocare si microbuze Wiesbaden – Braila

– plecari din Wiesbaden :zilnic

Bilet autocar/microbuz Braila Wiesbaden si Wiesbaden Braila

Pretul biletului Braila Wiesbaden sau Wiesbaden Braila este de 120 euro de persoana
Reduceri bilete autocar: se aplica reduceri pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar si pentru copii,intre 1-10 ani
-10% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Romania  Wiesbaden pentru copiii dumneavoastra!
PRETUL VARIAZA IN FUNCTIE DE ZILELE DE PLECARE SI LOCURILE DISPONIBILE

Servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul/microbuzul pe ruta Romania  Wiesbaden
: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Braila Wiesbaden si Wiesbaden Braila este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta  Braila Wiesbaden si Wiesbaden  Braila.
3. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.

 

Telefon Rezervari

0762280240  0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro