Braila Fulda transport persoane la adresa Germania

  Transport persoane Braila Fulda  Germania si retur la adresa

Transport persoane Braila Fulda

Transport persoane Braila Fulda – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!   

Curse autocar / microbuz  – in fiecare zi

Curse rapide Braila Fulda tur-retur la adresa!

  Fulda Braila transport persoane de  la adresa

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Braila Fulda

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Braila Fulda la adresa zilnic tur retur

Fulda este un oraș din landul Hessa.din Germania Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Braila Germania transport persoane

 Pentru mai multe detalii  despre Transport persoane Braila  Germania va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate

 Rezervari

0756833674 –

0762280240

si pe http://www.alexeurotour.ro