Braila Hannover transport persoane la adresa

Transport persoane Braila Hannover Germania la adresa si retur

 

Microbuzele si autocarele noastre, efectueaza Transport persoane Braila  Hannover. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit tuturor pasagerilor. Pentru a ajunge rapid si in siguranta din Romania in Germania, va punem la dispozitie mijloace de transport moderne conduse de soferi experimentati.

Transport persoane Braila Hannover

Foarte multi dintre romanii care lucreaza in strainatate prefera ca mijloc de transport autocarul. De ce? Pentru ca o astfel de calatorie are cele mai multe avantaje. In primul rand pretul este unul  mai mult decat accesibil, ceea ce are intotdeauna o mare importanta pentru buzunarele romanilor. Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea punem accent pe promtitudine, fiind asigurata mereu de soferi experimentati, fara a face rabat de la siguranta pasagerilor.

 

Bilete de autocar pe ruta Braila Hannover.

Alex EuroTour ofera cel mai bun raport pret – servicii de pe piata transporturilor de persoane. Clientii se pot bucura de tarife avantajoase, grupurilor si clientilor fideli. Bagajele personale care nu depasesc 40 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana.

Hanovra (în germană Hannover) este un oraș, capitala landului Saxonia Inferioară (Niedersachsen)

 Program plecari – autocare si microbuze Braila – Germania

cursa nr.1– plecari din BRAILA: luni-joi-sambata de la gara la ora 05.00

cursa nr.2-plecari din Braila:zilnic-orientativ ora 01.00-06.00 de la sediu

 

 Preturi promotionale!!! .

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Braila Hannover  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.


Rezervari

 0756833674 ,   0762280240 ,   0332566255 si pe http://www.alexeurotour.ro