Deda Germania transport persoane autocar

Transport Deda Germania si Germania Deda la adresa dorita

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Deda Germania / Germania Deda ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de Luni,Miercuri, Joi, Vineri  si Sambata cu retur   Joi, Vineri si Duminica.

 

Deda Germania transport persoane

Deda Germania transport persoane

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Deda Germania sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Deda Germania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Plecarile pt cursa Deda Germania sunt de la Gara la ora 5:00dimineta.Preluarile de persoane din Germania pentru Deda se fac de la adresa.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Deda Germania si Germania Deda

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Deda Germania si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Deda Germania la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Deda Germania

 sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

 

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Deda Germania se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport  peroane Deda Germania

Transport peroane Deda Germania

Tara cunoscuta pentru OKTOBERFEST si pentru istoria celui de-al Doilea Razboi Mondial, care ofera unele din cele mai frumoase peisaje din Europa, castele de basm, situri istorice importante si locuri pline de viata . Situata in inima Europei, Germania are cea mai puternica economie de pe continent

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Deda Germania / Germania Deda va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Deda Germania

Passau  
Regensburg
Nurnberg
Wurzburg
Schweinfurt
Alsfeld
Eschwege
Kassel
Warburg
Gottingen
Bremen
Oldenburg
Pegnitz
Hof Plauen      
Jena
Gera
Dresden
Leipzig
Halle
Magdenburg
Potsdam
Ulm
Stuttgart
Karlsruhe
Mannhein
Mainz
Koln
Dusseldorf
Dortmund
Aachen
Frankfurt
Bonn
Koblenz
Hannover
Oldenburg
Bad Neustadt     
Fulda
Verden
Celle
Hamburg
Bad Kissingen 
Chemnitz
Berlin
Munchen
Wiesbaden
Duisburg
Essen
Saarbruchen
 
 

Transport persoane Romania Anglia Transport persoane Romania – Germania Transport persoane Romania Olanda Transport persoane Romania Belgia Transport persoane Romania Suedia Transport persoane Romania Norvegia Romania Germania transport persoane


Rezervari

 Gara      17:00