Filiasi Germania Tur –Retur transport

Transport persoane Filiasi Germania Tur – Retur

Efectuam Transport persoane Filiasi Germania  la preturi acceptabile si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj . Transportam persoane in Germania de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul Filiasi Germania se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!
Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul cu autocare si microbuze de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Filiasi Germania

Transport persoane Germania Filiasi cu preluare de la domiciliu

Oferim servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Germania Filiasi cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania persoanele se preiau de la domiciliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Filiasi.

Transport persoane Filiasi Germania

 Curse autocare Germania – Filiasi

Plecare din Filiasi-zilnic.Detalii obtineti la numerele de telefon

Bilet autocar/microbuz Filiasi Germania si Germania Filiasi

Pretul biletului Filiasi Germania si Germania Filiasi este de 120 euro de persoana.
Reduceri bilete autocar:  reduceri saptamanale pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat, reduceri bilete autocar si pentru copii,1-10 ani/.
Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Filiasi Germania si Germania Filiasi este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru rezervare bilet Filiasi Germania si Germania Filiasi .
3. Siguranta si confort la cursa autocar Filiasi Germania si Germania Filiasi
6. Avem peste 5 ani exprienta in transportul de persoane
7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
8. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Plecari din Filiasi catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Republica Federală Germania este un stat în Europa Centrală

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Filiasi Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240