Pitesti Germania transport persoane tur retur

Transport persoane Pitesti Germania la adresa 

Plecarea din Pitesti de la autogara orientativ ora 7.AlexEuroTour asigura transport persoane  Pitesti Germania  la adresa ZILNIC cu autocarul si microbuzul.

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Pitesti Germania. Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Pitesti Germania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Pitesti Germania transport persoane

Transport persoane Pitesti Germania LA ADRESA!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la  copii intre 2 si 10 ani , .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi.

 Pitesti Germania transport persoane  la adresa zilnic


Autocare moderne

Bagaj de 45 kg

Acces wifi

Transportul persoanelor in Germania se face direct la adresa

Plecari din  Pitesti cu microbuz la adresa in Germania

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Republica Federală Germania , este un stat în Europa Centrală

 

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

si pe http://www.alexeurotour.ro

0762-280-240

 

 PLECARI – Pitesti Germania


Rezervari