Poiana Largului Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Poiana Largului Germania  la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Poiana Largului Germania sunt de la Intersectie viaduct – 14:30.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Poiana Largului Germania  ,calatoriti rapid si la adresa

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Poiana Largului Germania sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Poiana Largului Germania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Poiana Largului Germania

 

Bilete de microbuz Poiana Largului Germania

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Bilete de autocar Poiana Largului Germania

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 12 ani benificiaza de reducere 50 % din pretul biletului de autocar Poiana Largului – Germania. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Transportam masini pe platforma din Germania.

Plecari din Poiana Largului -Germania si  Germania-Poiana Largului in fiecare zi

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari