Sfantu Gheorghe Germania transport persoane

Transport persoane Sfantu Gheorghe Germania la adresa si retur

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Sfantu Gheorghe Germania la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele de transport persoane Sfantu Gheorghe Germania te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Sfantu Gheorghe Germania

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze Sfantu Gheorghe– Germania

 

Transport persoane Germania Sfantu Gheorghe de la domiciliu cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Germania Romania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania persoanele se preiau de la domociliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania la adresa dorita.

Transport persoane Sfantu Gheorghe Germania

 

Program autocare si microbuze Sfantu Gheorghe –Germania : zilnic

Bilet autocar/microbuz – Sfantu Gheorghe Germania si Germania Sfantu Gheorghe cu plecare in fiecare zi

 

Pretul biletului Sfantu Gheorghe Germania si retur incepe de la 100 euro persoana

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20%  pentru copiii 1-10ani.

Bilete de autocar Sfantu Gheorghe Germania

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 12 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Sfantu Gheorghe – Germania. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Imagini pentru nouTransportam masini pe platforma din Germania.

De ce noi?

– Transport persoane Sfantu Gheorghe Germania si Germania Sfantu Gheorghe este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Germania si Germania Romania .

– Siguranta si confort la transport persoane Sfantu Gheorghe Germania si Germania Sfantu Gheorghe

– Avem peste 5 ani exprienta in transportul de persoane

– Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri

-Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

 

Transport persoane Sfantu Gheorghe Germania si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi din Romania.Republica Federală Germania , este un stat în Europa Centrală

Contactati-ne pentru transport cu microbuzul Sfantu Gheorghe Germania

Plecari din Sfantu Gheorghe catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Sfantu Gheorghe Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari