Targu Neamt Germania transport persoane la adresa

Transport persoane  Targu Neamt Germania  la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Targu Neamt Germania sunt de la Autogara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Targu Neamt Germania  ,calatoriti rapid si la adresa 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Targu Neamt Germania sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Targu Neamt Germania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Targu Neamt Germania

 

Transport persoane Germania Targu Neamt cu preluare de la domiciliu

Oferim servicii de transport persoane Germania Targu Neamt, cu preluare de la domiciliul dumneavoastra din Germania, pe baza codului postal al localitatii.

Calatoriti cu noi pe cursa Germania Targu Neamt in conditii bune si in cel mai scurt timp.

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport la adresa Targu Neamt Germania

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  Germania se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Statie imbarcare – transport Targu Neamt Germania si ora de plecare

  • Autogara Targu Neamt;
  • Ora 13.00;

Plecari Germania Targu Neamt:zilnice

Plecari din orasele Romaniei pe ruta Romania Germania in fiecare zi la adresa:

Microbuz Targu Neamt Germania – transport la adresa – ZILNIC

Oferim si transport cu microbuzul Targu Neamt Germania si transport cu microbuz Germania Targu Neamt, curse rapide spre Germania direct la adresa. Siguranta si confort

Pret de la 110 € – transport microbuz la adresa Germania

Trebuie doar sa ne contactati si noi va oferim cea mai buna varianta de transport Targu Neamt Germania si transport Germania Targu Neamt. Tarifele avantajoase cat si siguranta si rapiditatea care o ofera mijloacele noastre de transport, va vor face sa achizitionati bilet microbuz Targu Neamt Germania.

Pretul unui bilet calatorie Targu Neamt Germania 120- 130e cu transportul pana la adresa dorita de client in fiunctie de zona

Republica Federală Germania , este un stat în Europa Centrală

Germania Targu Neamt curse autocar

Plecari din Targu Neamt spre Germania

Rezervari

 

Pentru mai multe  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 http://www.alexeurotour.ro

                                    FACEBOOK