Targoviste Olanda transport persoane

Transport persoane  Targoviste Olanda la adresa zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Targoviste Olanda ,calatoriti rapid si la adresa ZILNIC.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Targoviste Olanda sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Targoviste Olanda

Transport persoane Targoviste Olanda

 

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane Targoviste Olanda 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletuluisunt incluse 40 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Romania Olanda presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Olanda cu autocarul.

 

Olanda este una din cele mai des tari populate, este cunoscuta pentru digurile, morile si lalele sale . Este o tara surprinzatoare cu un peisaj tipic si cu nenumarate atractii .Poate nicio alta tara nu are o legatura atat de stransa cu marea .Olanda fara apa este precum Arabia fara nisip .

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

Pentru mai multe va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe www.alexeurotour.ro

SOSIRI SI PLECARI – Targoviste  Olanda

Amsterdam – Rotterdam – Eindhoven – Haga – Utrecht – Breda – Venlo – Tilburg – Roosendaal – Nijmegen – Middelburg – Ede – Schiedam – Leiden – Arnhem – Apeldorn – Haarlem – Hoorn – Lelystad – Kampen -Meppel – Emmen – Assen – Groningen – Drachten – Leeuwarden


Rezervari