Arad Germania transport persoane la adresa zilnic

Transport persoane Arad Germania  la adresa zilnic

Transport persoane Arad Germania

Alaturi de noi,puteti rezerva bilete de autocar si microbuz ,catre Stuttgart,Munchen,Hamburg,si catre alte metropole..Accesul catre aceasta destinatie este foarte bine conectata printr-o infrastructura moderna,iar cu ajutorul nostru,va puteti bucura de o calatorie in Europa,distractiva,confortabila si ieftina.Autocarele si microbuzele  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

.Multi romani prefera sa calatoreasca catre Germania cu autocarul sau microbuzul, timpul aproximativ petrecut de acestia pe traseu fiind de maxim 2 zile, in functie de orasul sau localitatea destinatiei

Curse microbuz Arad–Germania

Din Arad se poate plecare catre Germania in fiecare zi cu autocarul sau microbuzul , de langa gara, catre Germania,  ORIENTATIV.la ora 16.30. Cursele de retur au  loc in fiecare zi, traseul desfasurandu-se  de la adresa. Va punem la dispozitie bilete de autocar si microbuz la preturi avantajoase. Alaturi de noi veti avea inclus in pretul biletului, posibilitatea de a transporta un bagaj de cala de pana la 45 de kg si altul de mana. De asemenea, avem grija ca pasagerii nostri sa beneficieze de o masa calda pe drum, de un confort sporit

Arad Germania transport persoane

Oferim

Masa gratuita la un restaurant de pe traseu

Rezervare rapida prin telefon

Bagaj de 45 kg + bagaj de mana

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.

Arad Germania

Deși nu e un oraș foarte mare, el este principala poartă vestică a României și un important centru de legătură cu restul Europei, din Arad fiind foarte ușor de ajuns în Budapesta, Bratislava, Viena și în multe altele ..

Bilete de autocar  Germania Arad

Cum poti ajunge in Germania ? Cea mai cunoscuta si des folosita varianta pentru a ajunge in Germania este, desigur, avionul (faci in jur de 2 ore). Biletele sunt foarte accesibile. Dar, pentru mai multe detalii poti consulta cursele de autocar si microbuz. Daca esti pasionat de condus si iti place sa calatoresti cu masina si sa-ti asculti muzica preferata, trebuie sa stii, totusi, ca  pana in Germania sunt in jur de 1.700 km. Acceseaza si rezerva un bilet de calatorie Romania Germania la adresa sau Germania Romania. Asiguram curse de retur zilnic din Germania catre Romania.  

Arad Germania transport persoane

Curse zilnice Romania- Germania catre toate orasele

–Adorf-Aachen- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden -Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Plecari spre Germania cu microbuz din Arad in fiecare zi .

.Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati..

Relatii si rezervari

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari

 

COMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA

 Compania international de transport personae Alex Eurotour, in colaborare cu Aliseb Tours Romania,Romfour si Giltrans, efectueazacurse zilniceperuteintre Romania siElvetia, tursiretur, darsicatrealte 10 tari din Europa. Transportulesteefectuat la adresa.In prețulbiletului de călătorie, noi am introdus in mod gratuitsitransportulunuibagaj de pana la 50 kg.Suntemparteneri cu ceammai mare companie de transport persoane Romania Europa ,cotata cu celemaiprofesionaleservicii de transport persoanesicircuiteturistice de vis.

 

Pentrumaimultedetaliivarugamsa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240