Arad Padova transport persoane Italia

Transport persoane Arad Padova Italia

Arad Padova transport persoane Italia

 

 

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane Arad Padova. Beneficiaza de reduceri :, copii intre 2-10 ani, grupuri mai mari de 5 persoane

.

Arad Padova transport persoane

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara

 

Arad Padova

Autocarele si microbuzele   sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Arad Padova–  bilet microbuz

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.

 

Transport persoane Arad Padova cu microbuz

Transport persoane  presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz catre Padova din Arad

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Bilete microbuz Padova Italia

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

.

  PLECARI din Arad  spre Padova

Padova  este unul din cele mai vechi orașe ale Italiei

Plecari din Arad spre Padova cu  microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Arad Padova, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

COMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA

 Compania internatională de transport persoane Alex Eurotour,în colaborare cu Aliseb Tours Romania,Romfour si Giltrans, efectuează curse zilnice pretutindeni Romania si Italia, tur și retur, dar și catre alte 10 tari din Europa. Transportul este efectuat la adresă. în prețul biletului de călătorie, noi am introdus in mod gratuit și transportul unui bagaj de până la 50 kg. Suntem parteneri cu cea mai mare companie de transport persoane Romania Europa ,cotată cu cele mai profesionale servicii de transport persoane și circuite turistice de vis.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240