Bicaz Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Bicaz Germania  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

Transport persoane  Bicaz Germania ,calatoriti rapid si la adresa.Preluăm călătorii direct de la adresă daca sant in traseul masinii și avem grijă să te ducem până la adresa dorită prin serviciul  de transfer autocar.

Efectuam  transport persoane Germania la destinatie, catre toate localitatile de pe teritoriul Germaniei .Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie

Transport persoane Bicaz Germania

Transport rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite. Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina.

Bicaz este un oraș în județul Neamț, Moldova, România

Republica Federală Germania acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală

Mai multe detalii despre iesirea cetatenilor romani din tara

GERMANIA-CONDITII DE CALATORIE

Curse microbuz Bicaz–Germania

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic la, preturi fara concurenta si plata la plecare.. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Bilet autocar tur retur

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Germania

se afla in topul cele mai vizitate tari din Europa de catre romani fie in scop turistic, fie pentru a munci pentru a-si asigura un trai mai bun. Fiind cea mai mare putere economica, ofera multor persoane o gama larga de posibilitati. De aceea, daca doriti sa calatoriti catre aceasta tara, indiferent de motiv, va punem la dispozitie microbuze sau autocare modern caracterizate de un confort sporit

Transport colete in zilele de  DOAR miercuri si joi.

Colaborand  cu mai multe firme de transport , oferim posibilitatea de a aduce beneficii pentru călătoriile desfășurate pe traseul Bicaz- Germania și retur.Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 50 de kg in mod gratuit. Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume respectiv adresa completă de livrare). Responsabilitatea ambalării precum şi a înscrierii datelor revin expeditorului.

Cum se transporta colete din Bicaz spre Germania?

Termenul standard de livrare a coletelor este intre 30-48 ore in functie de locatia de preluare si adresa de livrare! Nu sunt acceptate in colete alcoolul(tuica) si tigarile!

Transport colete la adresa

doar prin companiile colaboratoare Romfour

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume respectiv adresa completă de livrare). Responsabilitatea ambalării precum şi a înscrierii datelor revin expeditorului.

Internet Wi-Fi

Pe toată durata călătoriei pe teritoriul României, clienții se pot bucura de Wi-Fi gratuit, cu o viteză de până la 4G în funcție de aria de acoperire, pentru a putea rămâne conectați cu cei dragi și a păstra legătura.

ORASE DE PLECARE

Statiile de transport persoane din Romania sunt SI DIN  in urmatoarele orase: Adjud, Aiud, Alba Iulia, Alesd, , Arad, Avrig, Bacau, , Barlad, Beclean, Bicaz, Bistrita,  Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buhusi, Buzau, , Campulung Moldovenesc, , Cluj Napoca, Comanesti, , Darabani, Dej, Deva, Dorohoi, , Fagaras, Faget, Falticeni, , Flamanzi, Focsani, Frasin, , Gheorghieni, Gherla, Gilau, , Gura Humorului, Harlau, Hateg, , Husi, , Lugoj, , Moinesti,, Onesti, Oradea, , Pascani, , Piatra Neamt,, Podu Iloaiei, Poiana Largului, Radauti, Ramnicu Sarat,, Roman, Roznov, Sebes, Sibiu, Sibot, Sighisoara, Suceava, , Targu Frumos, Targu Mures, Targu Neamt, Targu Ocna, , Timisoara,  Turda, Vaslui, Vatra Dornei

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden –Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240