Petrosani Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Petrosani Germania la adresa zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Petrosani Germania in Germania la adresa.Rezervarile se fac pe baza codului postal din Germania.

Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

.Petroșani este un municipiu în judetul Hunedoara format din localitățile componente Dalja Mare,Dalja Mica,Pestera,Slatioara , Petroșani (reședința)

Petrosani Germania transport persoane

Plecare luni, joi, sambata, la ora 13:30

De la Parcare Lidl Langa avion

Sosire marti, vineri, duminica, la ora 20:30 -La adresa 120 EPetrosani Germania transport persoane

Germania-Petrosani

Plecare joi, duminica, marti, la ora 11:30 De la adresa

Sosire vineri, luni, miercuri, la ora 19:30

Plecarile pt cursa Petrosani Germania

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera

o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) ! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si

45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira

pentru fiecare kg suplimentar.

..Plecari spre Germania  cu microbuz

Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden -Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Germania Petrosani transport persoane

Germania poate fi împărțite în aproximativ 13 regiuni diferite.

Berlin și Brandenburg – Berlinul este un vibrant centrul de afaceri și de divertisment, , în timp ce Brandenburg este mai potolit și amintește vizitatorilor din trecutul Prusac al țării.

Saxonia – Această zonă se promovează ca o destinație de arte și are unele dintre cele mai impresionante peisaje .Saxonia-Anhalt si Harz – Aceasta zona este o combinație interesantă de terenuri agricole, și orașe post-industriale.Turingia – O zonă foarte linistita si relaxanta.Bavaria – Bavaria poate fi de fapt împărțita într cateva zone mai mici. .

.Baden-Württemberg – Una dintre cele mai bogate regiuni din Germania,  .Pădurea Neagră – Această zonă se ridica la nivelul imaginat si portretizat de frații Grimm in basme.Renania-Palatinat și Saarland – Această zonă a fost o rută comercială importantă care datează din epoca romană. .Hesse – Frankfurt este un centru financiar european major, .Renania de Nord-Westfalia – zona cea mai populată din Germania si un centru industrial și economic major.

Saxonia Inferioară și Bremen – Această zonă este cunoscuta ca si casa celor de la Volkswagen. Zona e consideră a fi destul de plictisitoare.Hamburg si Schleswig-Holstein – Aceasta zonă este o combinație de orașe comerciale portuare industrializate și stațiuni de vacanță pe plajă.Mecklenburg-Pomerania de Vest – Aceasta este zona cea mai puțin populată din Germania si este casa, celor mai populare plaje din țară.

Petrosani Germania transport persoane la adresa zilnic

Transport persoane Germania cu microbuzul la adresa. .Rezervari la numerele .

0756-833-674

0762-280-240

Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

–puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756833674 0762280240

Rezervari