Petrosani Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Petrosani Germania la adresa

0756833674     0762280240

Transport persoane Petrosani Germania  la destinatie, catre toate localitatile de pe teritoriul Germaniei .Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.Preluăm călătorii direct de la adresă daca sant in traseul masinii și avem grijă să te ducem până la adresa dorită prin serviciul  de transfer autocar.

Spune-ne de unde vrei să pleci și unde vrei să ajungi!

Pentru a va rezerva un bilet nu va trebuie decat codul postal al orasului si adresa unde trebuie sa ajungeti.De restul ne ocupam noi. Va punem  la dispoziție transportul de persoane la destinație pe traseul Petrosani Germania, cu microbuze si autocare,  amenajate special pentru a spori gradul de confort și siguranța fiecărui client în parte, inclusiv celor mai mici clienți.

Transport persoane Petrosani Germania

.Petroșani este un municipiu în judetul Hunedoara format din localitățile componente Dalja Mare,Dalja Mica,Pestera,Slatioara , Petroșani (reședința)

Petrosani Germania transport persoane

REZERVARILE SE FAC TELEFONIC

Plecare

Petroșanipeco Mol de lângă autogara Normandia

Germania-Petrosani

Plecare de marti pana duminica la ora 11:30 De la adresa

Germania

se afla in topul cele mai vizitate tari din Europa de catre romani fie in scop turistic, fie pentru a munci pentru a-si asigura un trai mai bun. Fiind cea mai mare putere economica, ofera multor persoane o gama larga de posibilitati. De aceea, daca doriti sa calatoriti catre aceasta tara, indiferent de motiv, va punem la dispozitie microbuze sau autocare modern caracterizate de un confort sporit

Transport colete la adresa

doar prin companiile colaboratoare Romfour

Coletele trebuie sa contina datele de identificare complete ale destinatarului (nume şi prenume respectiv adresa completă de livrare). Responsabilitatea ambalării precum şi a înscrierii datelor revin expeditorului.

Internet Wi-Fi

Pe toată durata călătoriei pe teritoriul României, clienții se pot bucura de Wi-Fi gratuit, cu o viteză de până la 4G în funcție de aria de acoperire, pentru a putea rămâne conectați cu cei dragi și a păstra legătura.

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Opririle intre statii/orase sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera

o masa calda si debarcare direct la adresa.

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (50 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) ! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si

45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira

pentru fiecare kg suplimentar.

Realizam transport de persoane pe ruta Petrosani– Germania spre urmatoarele orase

Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden -Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Germania Petrosani transport persoane

Germania poate fi împărțite în aproximativ 13 regiuni diferite.

Berlin și Brandenburg – Berlinul este un vibrant centrul de afaceri și de divertisment, , în timp ce Brandenburg este mai potolit și amintește vizitatorilor din trecutul Prusac al țării.

Saxonia – Această zonă se promovează ca o destinație de arte și are unele dintre cele mai impresionante peisaje .Saxonia-Anhalt si Harz – Aceasta zona este o combinație interesantă de terenuri agricole, și orașe post-industriale.Turingia – O zonă foarte linistita si relaxanta.Bavaria – Bavaria poate fi de fapt împărțita într cateva zone mai mici. .

.Baden-Württemberg – Una dintre cele mai bogate regiuni din Germania,  .Pădurea Neagră – Această zonă se ridica la nivelul imaginat si portretizat de frații Grimm in basme.Renania-Palatinat și Saarland – Această zonă a fost o rută comercială importantă care datează din epoca romană. .Hesse – Frankfurt este un centru financiar european major, .Renania de Nord-Westfalia – zona cea mai populată din Germania si un centru industrial și economic major.

Saxonia Inferioară și Bremen – Această zonă este cunoscuta ca si casa celor de la Volkswagen. Zona e consideră a fi destul de plictisitoare.Hamburg si Schleswig-Holstein – Aceasta zonă este o combinație de orașe comerciale portuare industrializate și stațiuni de vacanță pe plajă.Mecklenburg-Pomerania de Vest – Aceasta este zona cea mai puțin populată din Germania si este casa, celor mai populare plaje din țară.

Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

INFORMATII

În situaţia în care nu vă mai aflaţi în posesia unui document de călătorie, puteţi solicita sprijinul Secţiei Consulare din cadrul Ambasadei României la Berlin sau a Consulatelor Generale ale României din München Stuttgart şi Bonn, care vă pot elibera un titlu de călătorie în baza căruia vă puteţi întoarce în România.

În cazul în care documentul de călătorie vă este furat, trebuie, mai întâi, să declaraţi furtul la poliţia locală, iar ulterior vă puteţi adresa reprezentanţelor consulare române pentru obţinerea titlului de călătorie.

Mai multe detalii despre iesirea cetatenilor romani din tara

GERMANIA-CONDITII DE CALATORIE

Suport clienti si informatii servicii

0756-833-674

0762-280-240

program de lucru

Luni-Duminica 08.30-20.30

Rezervari