Ploiesti Berlin transport persoane la adresa

Transport persoane Ploiesti Berlin si retur 

Ploiesti Berlin transport persoane
Ploiesti Berlin transport persoane

Transport persoane Ploiesti Berlin – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Ploiesti Berlin – in fiecare zi de Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata.

Curse rapide Ploiesti Berlin direct LA DESTINATIE!!

!transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne

 

Preturi promotionale!!!. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Ploiesti Berlin

Berlin este capitala Germaniei, fiind cel mai mare oraș al țării. Berlin este un oras cu multe obiective turistice ce sunt vizitate zilnic de foarte multi localnici si turisti.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 Telefon Rezervari

0762280240  /0756833674