Ploiesti Verden transport persoane la adresa

Transport persoane Ploiesti Verden  la adresa

Transport persoane Ploiesti Verden – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!Transport persoane Ploiesti Verden

Curse autocar / microbuz Ploiesti Verden –  in fiecare zi

Curse rapide Ploiesti Verden direct LA DESTINATIE!!!

Preturi promotionale!!!. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Ploiesti Verden

Orasul Verden (Aller) apartine stat Niedersachsen, judet Lüneburg si districtul Verden.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240 / 0756833674