Ploiesti Frankfurt transport persoane la adresa

Transport persoane Ploiesti Frankfurt  la adresa

Transport persoane Ploiesti Frankfurt – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Ploiesti Frankfurt – Transportul se face in fiecare zi !

Curse rapide  Frankfurt direct LA DESTINATIE!!!

Ploiesti Frankfurt transport persoane
Ploiesti Frankfurt transport persoane

Preturi promotionale!!! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra: 1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra, 2. Ofim transport persoane Ploiesti Frankfurt cu plecare in fiecare zi atat tur cat Transport Persoane, 3.

Frankfurt pe Main este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania. Este situat pe râul Main

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Ploiesti Frankfurt

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta Romania –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240 -0756833674