Ploiesti Tuttlingen transport persoane la adresa

Transport persoane Ploiesti Tuttlingen si retur la adresa

Transport persoane Ploiesti Tuttlingen
Transport persoane Ploiesti Tuttlingen

Transport persoane Ploiesti Tuttlingen – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Ploiesti Tuttlingen –  in fiecare zi de Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata.

Curse rapide Ploiesti Tuttlingen  LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!!

Pretul unei calatorii in Germania  incepe de la 120 euro de persoana pana la destinatia dorita. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane Ploiesti Tuttlingen cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Ploiesti Tuttlingen

Tuttlingen este un oraș în districtul rural Tuttlingen, landul Baden-Württemberg, Germania.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240/  0756833674