Ploiesti Wiesbaden transport persoane la adresa

Transport persoane Ploiesti Wiesbaden si retur la adresa

Transport persoane Ploiesti Wiesbaden
Transport persoane Ploiesti Wiesbaden

Transport persoane Ploiesti Wiesbaden – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz  – Transportul se face in fiecare zi de Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata.

Curse rapide Ploiesti Wiesbaden direct LA DESTINATIE!!!Preturi promotionale!!!

Pretul unei calatorii spre Germania incepe de la 120 euro de persoana pana la destinatia dorita. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra: 1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane Ploiesti Wiesbaden cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Ploiesti Wiesbaden

Wiesbaden, , este capitala landului federal german Hessa (în germană: Hessen ). Ca număr de locuitori Wiesbaden este pe locul doi în Hessa, după Frankfurt pe Main. Wiesbaden este unul din cele mai vechi orașe balneare din Europa, dispunând de 26 izvoare de apă minerală caldă și un izvor de apă minerală rece. Se situează în marea zonă urbană Rhein-Main (zona din jurul locului unde râul Main se varsă în Rin (Rhein)), unde se mai află în apropiere și următoarele orașe importante: Frankfurt pe Main, Darmstadt, Offenbach am Main, Hanau și Mainz.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240/  0756833674