Radauti Frankfurt si retur – transport persoane

Transport persoane cu autocar si microbuz Radauti   Frankfurt

Va  oferim servicii de transport persoane Radauti  Frankfurt si retur la adresa.. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastiulor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Plecari

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Radauti  (Romania) spre Frankfurt(Germania)se fac zilnic.

www.alexeurotour.ro

Rezervari

  Transport persoane Romania Germania-zilnic

Frankfurt pe Main  este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania. Este situat pe râulMain

biletul pentru transport persoane

Puteti achizitiona bilete de calatorie la la cele mai mici preturi.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport  si  copii intre 2 si 10 ani Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de  catre autoritatile competente.

Doriti sa calatoriti in interes de serviciu

sau doar sa vizitati Germania ? AlexEuroTour va asigura transport persoane cu autocarul 

 

Curse autocar

Autocarele si microbuzele pentru sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Pentru a afla pretul biletului si pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240

                                    FACEBOOK