Sibiu Frankfurt si retur – transport persoane

Transport persoane Sibiu Frankfurt   la adresa zilnic

Transport persoane Sibiu Frankfurt – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Sibiu Frankfurt

Curse autocar / microbuz  – in fiecare zi !

Curse rapide Frankfurt  LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!!  Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane cu autocar si microbuz Sibiu  Frankfurt / Sibiu Frankfurt la ADRESA.

Va  oferim servicii de transport persoane  si retur la adresa.. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane  cu plecare in fiecare zi , 3.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Sibiu Frankfurt

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta Romania –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon- Rezervari 

                                  0332-566-255

                                 0756-833-674

                                  0762-280-240 

                                http://www.alexeurotour.ro

 

 

                                    FACEBOOK