Satu Mare – Germania transport persoane la adresa

Transport persoane Satu Mare – Germania la adresa

Transport persoane Satu Mare – Germania

Firma  noastra are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Siguranta va este oferita de soferi foarte bine instruiti, cu atestate speciale si de masini de ultima generatie. Autocare si microbuze in stare foarte buna de functionare si cu revizii la zi, fara probleme tehnice. Ne dorim si incercam sa venim in intampinarea numeroaselor cereri ale pietei, oferind servicii de calitate. Prin perfectionarea continua a personalului propriu, s-a ajuns ca acesta sa faca fata standardelor cerute de piata. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Satu Mare - Germania

Curse microbuz sau autocar Satu Mare – Germania zilnic

Firma noastra de transport, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Germania, curse regulate cu plecare din Satu Mare la adresa dorita. Curse cu plecari zilnice Satu MareGermania si GermaniaSatu Mare se realizeaza cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort .Oferim servicii de transport persoane Satu MareGermania in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi.

Punem foarte mare accent pe siguranta si confortul clientului nostru. De accea va punem la dispozitie mijloace de transport moderne, dotate cu aer conditionat, televizor, scaune comode si rabatabile, prize individuale, sistem wi-fi, pe toata durata calatoriei. Va oferim informatii in timp real privind orele si statiile de plecare, soferi experimentati, un personal prietenos si dedicat nevoilor dumneavoastra. Astfel, calatoria Satu MareGermania si retur sa se desfasoare in cele mai avantajoase conditii. Va veti convinge de asta doar apeland la serviciile noastre. Avem nevoie doar de codul postal sau de numele exact al localitatii in care trebuie sa ajungeti si de restul ne ocupam noi.

Curse Satu Mare – Germania tur si retur

Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane, Satu MareGermania, in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site. Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii. Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. Plecarile din Germania catre Satu Mare si retur sunt in fiecare zi. Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

Relatii si rezervari la 0762280240 sau 0756833674