Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Sibiu Duisburg transport persoane

Transport persoane Sibiu Duisburg si retur  la adresa

Transport persoane Sibiu Duisburg – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Sibiu Duisburg

 

Curse autocar / microbuz Sibiu Duisburg –  in fiecare zi 

Curse rapide Sibiu Duisburg direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!!

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbudin mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Sibiu Duisburg cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Sibiu Duisburg

Orasul Duisburg apartine stat Nordrhein-Westfalen, judet Düsseldorf si districtul Duisburg.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

 Rezervari

0762280240/  0756833674