Transport persoane Slobozia Munchen

Transport persoane Slobozia Munchen la adresa

Transport persoane Slobozia Munchen – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz –  in fiecare zi tur-retur la adresa

Curse rapide  LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Slobozia Munchen
Transport persoane Slobozia Munchen

Preturi promotionale!

!!Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz  din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane \cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Slobozia Munchen

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Germania sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.Republica Federală Germania , este un stat în Europa Centrală
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

 

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari zilnice.

Telefon Rezervari

0762280240  0756833674