Targu Mures Frankfurt si retur – transport persoane

Transport persoane  Targu Mures  Frankfurt si retur  

0762280240- 0756833674

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Va  oferim servicii de transport persoane Targu Mures Frankfurt si retur la adresa.. Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Targu Mures Frankfurt si retur transport persoane
Transport persoane  Targu Mures  Frankfurt

Doriti sa calatoriti in interes de serviciu sau doar sa vizitati Germania ? AlexEuroTour va asigura transport persoane cu autocarul.Frankfurt pe Main  Frankfurt am Main  [ˈfraŋkfʊrt]) este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania

Pretul biletului pentru transport persoane

Puteti achizitiona bilete de calatorie la la cele mai mici preturi.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport  si  copii intre 2 si 10 ani Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de  catre autoritatile competente.

transport persoane  Frankfurt

Curse autocar /Frankfurt

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

 

Autocarele si microbuzele pentru sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

                                 0332-566-255

                                 0756-833-674

                                  0762-280-240 

                                http://www.alexeurotour.ro