Romania Anglia transport persoane la Adresa

Transport persoane Romania Anglia la adresa 

0762280240- 0756833674

Transport persoane  cu  autocarul si microbuzul la adresa..Plecari saptamnale cu microbuze,la destinatie din Romania spre Anglia dar si din Anglia catre Romania. Avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.

Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Romania Anglia

Firma de transport , pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Anglia, curse regulate cu plecare din Romania in fiecare miercuri si sambata.

Curse microbuz Anglia Romania

Va oferim gratuit rezervari de bilete pentru transport persoane, avand cele mai avantajoase oferte de la cei mai seriosi transportatori: plecari zilnice cu autocare si microbuze din Romania catre Anglia si din Anglia catre Romania. Plecari Anglia in fiecare zi la preturi avantajoase.

Indiferent din ce oras din Romania sau Anglia plecati si indiferent in ce oras din Anglia sau Romania vreti sa ajungeti,  va asiguram o calatorie sigura, comfortabila si accesibila prin companiile transportatoare partenere.

Curse autocar ROMANIA ANGLIA

Plecari din Anglia spre Romania

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Anglia cu autocar

Transport persoane  presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.,

Rezerva telefonic un bilet de autocar simplu si rapid !

0762280240 – 0756833674

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Plecari autocare sau microbuze Romania – Anglia

– plecari din Romania:  luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica

Plecari din Romania spre Anglia-transport la adresa

Londra,Banbury-,Bangor-,Barnsley,-Basildon-,Basingstoke-,Bath-,Bedford-,Birmingham-,Blackburn-,Blackpool, Bolton-,Bournemouth-Brackley,-Bracknell-,Bradford-,Braintree,-Bridgend,-Brighton-,Bristol-,Corby-Middlesbrough,-   Milton Keynes,-Neath-,Newbury,-Newcastle-,Newport-,Northampton,-Norwich,Nottingham-,Oldham,-Oxford PeterboroughPlymouth,-Poole-,Portsmouth-,Preston-,Reading-,Redditch-,Rochdale,-Romsey,-Rotherham-,Rugby,- Salysbury-,Sheffield-,Slough,-,Stafford,Swindon-,Taunton,-Telford,Manchester-Tethford-,Torquay,-Warringhton,–Wigan,-Wolverhampton
Transportam masini pe platforma  Anglia  Romania si Romania Anglia

REZERVARI BILETE AUTOCAR ROMANIA – ANGLIA

Firma de transport persoane va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Romania – Anglia si retur  Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. cu autocarul sau microbuzul in cele mai bune conditii. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, oferte promotionale si alte optiuni pe care le puteti alege nu ezitati sa ne contactati.

Rezervari bilete de autocar prin AlexEurotour

Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane,, in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site. Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii.

Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. Plecarile  sunt in fiecare zi. Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

Transport persoane Anglia Romania de la adresa

Plecari din orasele Romaniei :

 Anglia  este 0 țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.Transport persoane Anglia Romania de la domiciliu

Contactati-ne pentru transport Romania – Anglia | Bilete, servicii si informatii

Pentru detalii legat de transport persoane Romania – Anglia, tur sau retur, ne puteti contacta la telefoanele afisate.

0762280240-  0756833674