Baia Mare Liverpool transport persoane la adresa

Transport persoane Baia Mare Liverpool  la adresa

Transport persoane Baia Mare Liverpool – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Baia Mare Liverpool  la adresaCurse autocar / microbuz Baia Mare Liverpool –

in fiecare marti

Curse rapide Baia Mare Liverpool direct LA DESTINATIE!!!

Pretul unei calatorii  120 lire de persoana pana la destinatia dorita. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din maimulte orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane Baia Mare Liverpool cu plecare in fiecare marti cu retur joi .3..Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile! 4.Oraşul Liverpool nu e atât de mare şi de aglomerat ca Londra, mult mai puţin cosmopolit, dar are un farmec aparte.

Transport persoane Baia Mare Liverpool

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240   0756833674