Blaj Anglia transport persoane la adresa

Transport  persoane Blaj Anglia si retur

Transport persoane Blaj Anglia ,Calatoriti rapid si la adresa..Autocarele si microbuzele pt  Anglia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaboram  pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara. Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din Adjud cu destinatia Anglia realizate cu autocare si microbuze moderne si fiabile. Asiguram transportul de persoane din majoritatea oraselor din Romania, catre multiple destinatii din Anglia Plecarile pe ruta Blaj – Anglia,  se realizeaza in zilele de JOI si Miercuri ale saptamanii. Pentru detalii exacte, va recomandam sa contactati la numerele de telefon .

Transport  persoane Blaj Anglia

Preluarile de persoane din Anglia pentru Blaj se fac de la adresa.

Plecari Adjud Anglia cu microbuz si autocar

Curse  de transport persoane și colete pe traseul Blaj Anglia și retur . Rezervări bilete la telefonul afisat sau pe whatsaap.Plecarea doar  MIERCURI si JOI cu retur SAMBATA-DUMINICA

Plecarile sant anuntate de catre sofer cu o zi inainte.

Plecari spre Anglia-

Plecari din Aiud spre Anglia-transport la adresa catre orasele  catre: ,Watford,Slough,Luton,Oxford,Reading,Birmingam ,Northampton,Leicrster,Milton Keynes,,Peterborough,Norwich,Brighton,Guilford

Transport colete in zilele de miercuri si joi.

Colaborand  cu mai multe firme de transport , oferim posibilitatea de a aduce beneficii pentru călătoriile desfășurate pe traseul Blaj Anglia și retur.Aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 50 de kg in mod gratuit.

Cum se transporta colete din Blaj spre Anglia?

Termenul standard de livrare a coletelor este intre 30-48 ore in functie de locatia de preluare si adresa de livrare! Nu sunt acceptate in colete alcoolul(tuica) si tigarile!

Acte necesare

Carte de identitate sau pasaport valabil;

– Daca aveti un minor insotit de un parinte, va fi nevoie de o imputernicire a celuilalt parinte

– Daca aveti un minor insotit de o alta persoana, va fi nevoie de o procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;

In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii , despre traseele si agentiile noastre din tara.

Anglia – este cea mai mare și cea mai dens populată țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Mai multe detalii despre iesirea cetatenilor romani din tara

Marea Britanie – Condiții de călătorie

De ce să vizitați Anglia?

Anglia oferă destinația perfectă de vacanță plecând de pe Europa continentală, cu atracții care promit divertisment, la distanța unei scurte traversări cu feribotul.

Fie că plecați din Calais, Dunkirk sau Amsterdam, puteți fi sigur că vă veți bucura de o vacanță fantastică, ce începe imediat de la îmbarcarea dvs. pe feribot.

Feriboturi DE LA CALAIS LA DOVER​

Ruta noastră cu feribotul Calais-Dover este modul perfect de a traversa Canalul Mânecii, având cel mai scurt timp de traversare – doar 90 de minute în fiecare direcție. Relaxați-vă și bucurați-vă de facilitățile de la bord pe durata acestei scurte traversări.

Marea Britanie este un loc bun de munca?

Oricine doreste sa se mute in Marea Britanie pentru munca, va dori probabil sa stie cum este sa traiesti in Anglia. Anglia si restul Regatului Unit sunt o destinatie populara pentru migrantii din intreaga lume. Exista parti ale tarii care sunt multiculturale, cum sunt marile orese din Londra, Brimingham si Manchester, si exista mai multe zone rurale in care locuiesc britanici. Indiferent unde veti lucra in Marea Britanie, sunt cateva aspecte legate de modul de viata care merita intelese inainte de a ajunge

Curse Blaj – Anglia tur si retur

Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane, in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site. Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii. Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. . Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

Suport clienti si informatii servicii

0756-833-674

0762-280-240

program de lucru

Luni-Duminica 08.30-20.30

Rezervari