Brasov Birmingham transport persoane Anglia

Transport persoane Brasov Birmingham

0756833674-0762280240

 Transport persoane Brasov Birmingham  – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse  microbuz Brasov Birmingham  –  Luni,

Curse rapide Brasov Birmingham direct LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Brasov Birmingham

Preturi promotionale!!!

Beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani 1o% din pretul biletului, In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Microbuzele pt transport persoane  sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

Plecarile sant anuntate de catre sofer cu o zi inainte catre:catre:Londra,Watford,Slough,Luton,Oxford,Reading,Birmingam ,Northampton,Leicrster,Milton Keynes,,Peterborough,Norwich,Brighton,Guilford,

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Brasov Birmingham  cu plecare  in fiecareLUNI

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Brasov Birmingham

Birmingham este al doilea oraș ca mărime în Regatul Unit.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

va oferim servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon  Rezervari

0762280240  /0756833674