Calarasi Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Calarasi Anglia  la adresa zilnice

0756833674   0762280240

Alex EuroTour asigura transport persoane Calarasi Anglia  calatoriti rapid si la adresa .

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Calitate, rapiditate ,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

-Plecari spre Anglia-din Calarasi

Marti  -Londra,Oxford,Birmingham,Manchester,Blackpool,Liverpool,Preston,Warrington.

Joi-Luton,MiltonKeynes,Northampton,Leicester,Nothingham,Chesterfield,Doncaster,Shefield,Hull,Leeds,Durham,Newcastle

.VineriLondra,Cambridge,Colchester,Ipswich,Norwich,Peterborough,Ely,Kings.

Sambata-Londra,

Contactati-ne pentru bilet autocar -microbuz Calarasi Anglia.

Plecari spre Anglia din Calarasi cu autocarul sau microbuzul  in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

 Plecari –Calarasi Anglia

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Calarasi Anglia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele de transport persoane Calarasi Anglia te transporta rapid, in siguranta si confort din Calarasi spre Anglia la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Calarasi Anglia.

Plecari din Calarasi catre Anglia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare

Luni,marti,joi, vineri,.sambata

. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

Calarasi -Anglia- 

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Calarasi Anglia

Transport persoane Calarasi Anglia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea   folosim  autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind curse autocar Romania Anglia ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari