Caransebes Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Caransebes Anglia  la adresa

       0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Caransebes Anglia.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Caransebes Anglia cu bilet autocar

– Calitate, rapiditate ,siguranta
Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Bilete de microbuz – transport persoane Caransebes Anglia

In pretul biletului pt transport persoane   sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii , despre traseele si agentiile noastre din tara.

Plecari spre Anglia-din Caransebes

Marti  -Londra,Oxford,Birmingham,Manchester,Blackpool,Liverpool,Preston,Warrington.

Joi-Luton,MiltonKeynes,Northampton,Leicester,Nothingham,Chesterfield,Doncaster,Shefield,Hull,Leeds,Durham,Newcastle

.VineriLondra,Cambridge,Colchester,Ipswich,Norwich,Peterborough,Ely,Kings.

Sambata-Londra,

Plecari spre Anglia din Caransebes cu autocarul sau microbuzul  . Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

SOSIRI SI PLECARI –Caransebes Anglia la adresa

Curse directe autocar si microbuz Caransebes Anglia

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane

Anglia  este cea mai mare și cea mai dens populată țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Rezervari

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind curse autocar  ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240