Targu Jiu Blackpool transport persoane la adresa

Transport persoane  Targu Jiu  Blackpool  la adresa

 

Alex EuroTour asigura transport persoane , Targu Jiu Blackpool .Autocarele si microbuze pt transport persoane  sunt dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.. Colaboram pe termen lung cu  de alte agentii de transport persoane din toata tara .

Transport persoane Targu Jiu Blackpool

 

Targu Jiu  Blackpool  transport persoane.

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti achizitiona bilete de calatorie , la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Cursa microbuz Targu Jiu Blackpool

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. Pentru ca serviciile noastre de transport persoane  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Bilet microbuz Targu Jiu Blackpool

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari zilnice. Orasul Blackpool apartine naţiune England, judet Devon si districtul South Hams

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz  din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi de luni,joi,vineri,sambata cu AlexEuroTour

Pentru mai multe detalii,va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe alexeurotour.ro