Targu Jiu Londra transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Targu Jiu Londra  la adresa

Transport persoane Targu Jiu Londra

Transport persoane Targu Jiu Londra  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Targu Jiu Londra  –in fiecare zi

Curse rapide Targu Jiu Londra LA DESTINATIE!!!

 

Curse autocar Targu Jiu  Londra Anglia

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse autocar Targu Jiu Londra Anglia

1. Oferim transport autocar si microbuz din multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Targu Jiu Londra cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si rapide la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Transport persoane  Londra Targu Jiu de la adresa

Londra  este capitala Angliei și a Regatului Unit.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240

 0756833674