Fetesti Londra transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Fetesti Londra la adresa Anglia

Transport persoane Fetesti Londra  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Fetesti Londra

 

Curse autocar / microbuz Fetesti Londra  –  in fiecare zi Curse rapide Fetesti Londra  LA DESTINATIE!!!

Curse microbuz Fetesti Londra.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse autocar Fetesti Londra

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Fetesti Londra  cu plecare  in fiecare zi.

3.Transport Persoane la adresa si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi

 Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Bilet autocar Fetesti Londra

Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240

 0756833674