Giurgiu Londra transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Giurgiu  Londra  la adresa -marti,joi,vineri sambata

Transport persoane Giurgiu Londra  – Specializati in transport  persoane Giurgiu Londra , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Romania Anglia cu Alex EuroTour.

Curse autocar Anglia – Londra  -Giurgiu

Curse rapide Giurgiu Londra LA DESTINATIE!!!

Giurgiu Londra Transport Persoane

Curse autocar Giurgiu- Londra

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriiledus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje

.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Giurgiu – Londra

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Giurgiu Londra  cu plecare  in fiecare marti,joi,vineri,sambata

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0762-280-240

0756-833-674 si pe http://www.alexeurotour.ro.

Plecari spre Anglia-Giurgiu Londra

Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!