Iasi Doncaster transport persoane Anglia

Transport persoane Iasi Doncaster-Anglia la adresa

Iasi Doncaster-Anglia  – luni,joi,sambata

AlexEuroTour va ofera servicii de transport  persoane Iasi Doncaster/Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Doncaster este oraș  în regiunea Yorkshire and the Humber

.Transport persoane Iasi DoncasterIasi Anglia transport persoane la adresa zilnic

.Rezervari la numerele .

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Iasi Doncaster
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Doncaster este oraș și un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan South Yorkshire în regiunea Yorkshire and the Humber Sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Bilete de autocar  Iasi Doncaster

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 10 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Iasi Iasi În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Bilete de autocar  Iasi Doncaster

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 10 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Iasi Doncaster În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Plecari spre DoverDoncaster  cu microbuz din Iasi in fiecare luni,joi,sambata

Plecari din Doncaster catre Iasi in fiecare luni,miercuri,sambata

 

Curse zilnice Romania-Anglia si Anglia– Romania

Londra,Banbury-,Bangor-,Barnsley,-Basildon-,Basingstoke-,Bath-,Bedford-,Birmingham-,Blackburn-,Blackpool, Bolton-,Bournemouth-Brackley,-Bracknell-,Bradford-,Braintree,-Bridgend,-Brighton-,Bristol-,Corby-Middlesbrough,-   Milton Keynes,-Neath-,Newbury,-Newcastle-,Newport-,Northampton,-Norwich,Nottingham-,Oldham,-Oxford Peterborough,Plymouth,-Poole-,Portsmouth-,Preston-,Reading-,Redditch-,Rochdale,-Romsey,-Rotherham-,Rugby,- Salysbury-,Sheffield-,Slough,-,Stafford,Swindon-,Taunton,-Telford,Manchester-Tethford-,Torquay,-Warringhton,–Wigan,-Wolverhampton..s.a

 

Telefon Rezervari

0762280240 –

0756833674

 

.