Iasi Nottingham transport persoane Anglia

Transport persoane Iasi Nottingham  la adresa

Transport persoane Iasi Nottingham – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Iasi Nottingham

.Iasi Anglia transport persoane la adresa zilnic

Telefon Rezervari .

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Iasi Nottingham
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoanese verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente. Nottingham este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea East Midlands din Anglia. Sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Bilete de autocar  Iasi Nottingham

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 10 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Iasi Iasi În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Bilete de autocar Iasi Nottingham

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 10 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Iasi Nottingham În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Plecari spre Nottingham  cu microbuz din Iasi in fiecare luni,joi,sambata

Plecari din Dover catre Iasi in fiecare luni,miercuri,sambata

Curse zilnice Romania-Anglia si Anglia– Romania

Londra,Banbury-,Bangor-,Barnsley,-Basildon-,Basingstoke-,Bath-,Bedford-,Birmingham-,Blackburn-,Blackpool, Bolton-,Bournemouth-Brackley,-Bracknell-,Bradford-,Braintree,-Bridgend,-Brighton-,Bristol-,Corby-Middlesbrough,-   Milton Keynes,-Neath-,Newbury,-Newcastle-,Newport-,Northampton,-Norwich,Nottingham-,Oldham,-Oxford Peterborough,Plymouth,-Poole-,Portsmouth-,Preston-,Reading-,Redditch-,Rochdale,-Romsey,-Rotherham-,Rugby,- Salysbury-,Sheffield-,Slough,-,Stafford,Swindon-,Taunton,-Telford,Manchester-Tethford-,Torquay,-Warringhton,–Wigan,-Wolverhampton..s.a