Moinesti Luton transport persoane Anglia

Transport persoane Moinesti Luton  – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!Transport persoane Moinesti Luton si Luton Moinesti rapid si la adresa

Transport persoane Moinesti Luton
Transport persoane Moinesti Luton

 

Moinesti Luton transport persoane Anglia si retur

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Moinesti(Romania) spreLuton(Anglia).

Daca doriti un transport de calitate si confort  apelati la noi cu incredere. Va stam la dispozitie cu numere de telefon de mai jos pentru a putea face rezervari  dar si a cere informatii in ce priveste calatoria.Rezervarile se fac cu 2 sau 3 zile inainte de ziua plecarii.

 

Transport persoane Moinesti Luton  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistica format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Moinesti Luton  – luni,joi,sambata

Curse rapide Moinesti Luton direct LA DESTINATIE!!!

 

 

Preturi promotionale!!!.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului.In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, .

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Moinesti Luton

Orasul Luton apartine naţiune England, judet Bedfordshire si districtul Luton

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane

 

Telefon Rezervari

0762280240  /0756833674