Onesti Londra Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Onesti Londra la adresa

0762280240- 0756833674

Transport persoane Onesti Londra  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Curse autocar / microbuz Onesti Londra  –  in fiecare ziCurse rapide Onesti Londra  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar  Onesti Londra

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse  microbuz Onesti Londra

1. Oferim transport autocar si microbuz 

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi.

3.transport persoane zilnic la adresa prin Alex Euro Tour 

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

NOU! Plecari autocare Onesti(Romania): Avem plecari autocare zilnic din Alba Iulia spre Anglia.
Destinatie autocare Anglia: Londra, Manchester, Calais , Dover , Maidstone, Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Liverpool.

Transport persoane Onesti Londra

Londra este capitala Angliei și a Regatului Unit

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240

 0756833674