Oravita Anglia transport persoane-curse anulate

Transport persoane Oravita Anglia-Londra  la adresa 

0762280240- 0756833674

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Oravita Anglia.Calatoriti  la adresa .Autocarele si microbuzele pt transport persoane Anglia sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Oravita Anglia

Avantaje curse de autocar Oravita Anglia

-In pretul biletului  sunt incluse 60 kg bagaj.-Copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului.-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.-

Oravita Anglia cu bilet autocar

-.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti.Alaturi de alte companii asiguram transport persoane ORAVITA LONDRA-JOIA!!!

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Plecari spre Anglia-din Oravita

Contactati-ne pentru bilet autocar /microbuz 
Plecari spre Anglia din Oravita cu autocarul sau microbuzul  . Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind curse autocar Oravita Anglia ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI –Oravita Anglia la adresa

Curse directe autocar si microbuz Oravita Anglia

Rezervari bilete de autocar prin AlexEurotour

Dispecerii nostri va stau la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane,, in fiecare zi intre orele 8.00 – 22.00. Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletului, statiile, orele de plecare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe site. Este de preferat sa faceti rezervarea biletului cu cateva zile inainte de data plecarii.

Deoarece astfel veti evita riscul de a nu gasi locuri libere. Tariful biletului poate creste tinand cont de destinatia finala sau de bagaj. Biletele pot fi cumparate si de la soferi. Plecarile  sunt in fiecare JOI. Orele de plecare se stabilesc cu soferii in preziua plecarii. Statia de plecare si ora sunt variabile, acestea fiind precizate la rezervarea biletului care se face telefonic.

Transportul de persoane se desfasoara cu un maxim de profesionalism si in siguranta deplina. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in topul firmelor care efectueaza transport persoane Oravita Anglia .

Anglia  este cea mai mare și cea mai dens populată țară din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Rezervari

0762280240- 0756833674