Pitesti Luton transport persoane Anglia

Transport persoane Pitesti Luton si retur la adresa

Transport persoane Pitesti Luton  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Pitesti Luton Transport Persoane
Pitesti Luton Transport Persoane

 

 

Curse autocar / microbuz Pitesti Luton  – JOI

Curse rapide Pitesti Luton direct LA DESTINATIE!!!

 

 

Preturi promotionale!!!.

 

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Pitesti Luton  cu plecare  in fiecare zi,

3. Transport Persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi din Romania.

4.Orasul Luton apartine naţiune England, judet Bedfordshire si districtul Luton.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240 – 0756833674 si pehttp://www.alexeurotour.ro